Rona Serozan Karşılaştırılmalı Hukuk Araştırmaları Vakfı tarafından 24 Kasım 2023 Cuma günü, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde düzenlenen “Bir Sözleşme Adaleti Sorunu Olarak Bilgi Asimetrisi ve Çözüm Yolları” konulu konferansta sunulan tebliğlerin tamamlanmış makale olarak yayını için gönderilmiş eserler Bilim Kurulumuz tarafından incelenmiş olup ilk üç tebliğin sahibi ödül almaya layık görülmüştür.

Ödül kazanan en iyi ilk üç tebliğin yazarlarını tebrik ederiz!

Şirket Devralmalarında Bilgi Asimetrisi ve Çözüm Yolları: Due Diligence ve Fiyat Belirleme Mekanizmaları

Dr. Zahide ALTUNBAŞ SANCAK (Güleryüz Avukatlık Bürosu)

Rona Serozan Karşılaştırmalı Hukuk Araştırmaları Vakfı, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin işbirliği ile 24 Kasım 2023 Cuma günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde “Bir Sözleşme Adaleti Sorunu Olarak Bilgi Asimetrisi ve Çözüm Yolları” konferansını gerçekleştirdi. Çağrı metnine ulaşmak için tıklayınız.

Prof. Dr. Rona Serozan Karşılaştırmalı Hukuk Araştırmaları Vakfı